Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Syksyn comeback: miesten rintaneulat

maanantai 22. maaliskuuta 2010

Syksyn comeback: miesten rintaneulat

Viime vuonna metsästin mahdollisimman suuria hakaneuloja koristeeksi. Inspiraationa ei tällöin ollut punk vaan ruotsalainen vaatemerkki Acne.

Metalliset hakaneulat ovat rintaneuloina vielä aika miehisiä, mutta tuskin tulee yllätyksenä, että jo seuraavana kautena muotitalot tarjosivat jotain hieman naisellisempaa. Toisaalta tätä feminiinisyyttä peittää se, että miehille suunnatut rintaneulat ovat pitkälti kopioita vanhoista rintaneuloista. Tällöin niitä pidetään enemmänkin historiallisina kuin naisellisina.

Esimerkiksi Lou Daltonin tämän talven mallistossa nähtiin rintakoruja, joissa näkyi selvästi syksyisen luonnon vaikutus. Mallisto on saanut vaikutteita mm. lordi Byronista.

Lou Dalton A/W 09-10, fashionising.com

Myös vaatemerkki Bespoken luotti koruihin, mutta hillitymmällä tavalla. Tällä kertaa voi puhua kirjaimellisesti rintaneuloista. Pitäväthän monet miehet takissaan vaikkapa pinssejä, miksei siis tällaistakin? Lisäksi nämä Bespokenin korut huokuvat tiettyä arvokkuutta.



Nettisivu Brandish.tv kokosi oivan kollaasin erilaisista rintakoruista miehelle, joka on tässä alla. Harmi vain, että mitään valtavirtaa nämä eivät ole, joten metsästäminen lienee hankalaa. Toivottavasti joku nuori suomalainen suunnittelija löytäisi tästä itselleen markkinaraon, sillä itse voisin sijoittaa euron jos toisenkin tähän tarkoitukseen. Viime viikolla mainitsemani titiMadam valmistaa myös rintakoruja, jotka ihan hyvin sopisivan myös miehiseen vaatetukseen.

Miten on, sopisivatko nämä teidän vaatetukseenne?

Tunnisteet:

0 kommenttia:

Lähetä kommentti

Sano painava sanasi, sillä kommentteja on aina mukava lukea! Mutta muista, että kommentointityyli kertoo paljon myös sinusta itsestäsi.

Erityiskoulutetut apinat tarkastavat kommentit jälkikäteen ja tarvittaessa poistavat herjaavan tai muuten epäilyttävän sisällön.

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu