Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Kettutyttöjä ja yksisarvispoikia

torstai 18. maaliskuuta 2010

Kettutyttöjä ja yksisarvispoikia

Kaikissa käymissäni deisgnmyyjäisissä viimeisen vuoden aikana yhden pöydän ympärillä on ollut kuhinaa. Ja melkein aina tuolta pöydältä on löytynyt samat tuotteet: titiMadamin eläinkorut.



Värikkäät ja tehokkaan yksinkertaiset eläinaiheiset kaulakorut ja rintaneulat ovat matkalla samanlaiseen kulttimaineeseen kuin Antti Asplundin ristikaulakoru. Kuitenkin suuri läpimurto vielä uupuu, vaikka merkki mainittiiin mm. Muodin huipulle -ohjelmassa viime vuonna. Mutta yksi asia on selvää: aina kun paikalla on titiMadam, paikalla on myös kuhinaa. Jos tätä menestystä pystytään jatkamaan, on merkillä edessä valoinen tulevaisuus.

TitiMadamin ovat perustaneet kaksikko Tiina Hakala ja Adam Rowe. Nettisivujensa mukaan he eivät halua, että heidän designiaan otettaisiin liian vakavasti: sen kuuluu olla leikkisää ja iloista. Eläinkorujen lisäksi heidän mallistoonsa kuuluu muutamia muitakin tuotteita, kuten kynttelikköjä, mutta kaulasta roikkuvat otukset ovat saavuttaneet selvästi suurimman suosion. Nettikaupan ja designmyyjäisten lisäksi muovieläimiä saa muun muassa Kiasman kaupasta.



Korujen taika on niiden yksinkertaisuudessa. Tämä on myös riski. Aivan kuin Asplundin ristikoru, aina on pelko ryöstöviljelystä ja liiallisestakin julkisuudesta. TitiMadamin on siis näytettävä monipuolisuutensa ennen kuin on liian myöhäistä.

Mitä mieltä olette titiMadamista? Onko merkki teille tuttu? Miltä korut näyttävät?

Tunnisteet:

0 kommenttia:

Lähetä kommentti

Sano painava sanasi, sillä kommentteja on aina mukava lukea! Mutta muista, että kommentointityyli kertoo paljon myös sinusta itsestäsi.

Erityiskoulutetut apinat tarkastavat kommentit jälkikäteen ja tarvittaessa poistavat herjaavan tai muuten epäilyttävän sisällön.

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu